Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 4-1

Με δύο γκολ και μία ασίστ του Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-1, στο στάδιο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης της Τρίπολης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό, όταν τη σέντρα του Φάρλεϊ κατέβασε πολύ ωραία ο Μουνιός στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ντοναρούμα, ανοίγοντας το σκορ για τον Παναιτωλικό.

Σταδιακά ο Αστέρας άρχιζε να ανεβάζει στροφές, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γίνει απειλητικός. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους έφερε την ισοφάριση. Ο Δημούτσος πέρασε εκπληκτική μπαλιά για τον Μανιά, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε στο πλάι, όπου ήταν σε σωστή θέση ο Στανισάβλιεβιτς και σε κενό τέρμα ισοφάρισε για τον Αστέρα.

Στο 40' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάσα. Ο Καλογερόπουλος αρχικά καταλόγισε φάουλ, αλλά κατόπιν παρέμβασης του βοηθού, δόθηκε πέναλτι.

Μόλις στο 49ο λεπτό ο Τσουκαλάς ο Στανισάβλιεβιτς... έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και επί της ουσίας έβαλε τέλος στον αγώνα.

Τον επίλογο της ευρείας νίκης του Αστέρα έγραψε ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο Έλληνας μέσος «έπιασε» ένα τεχνικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Κυριακίδης έπεσε σωστά, αλλά το σκάσιμο της μπάλας μπροστά του τον πρόδωσε και δέχτηκε το τέρμα που έγραψε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος(Ιγκλέσιας 59'), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης(Φαρίνια 46'), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα και Μανιάς(Ιωαννίδης 68').

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντακιάς, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο(Βασιλούδης 73'), Φάρλεϊ(Ρότσα 66'), Μουνιός, Κλέσιο και Μαρκόφσκι(Κουτρομάνος 61').