Βαθμολογία

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (15/1) η ομάδα της Ξάνθης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Λουτσέσκου η οποία εκμεταλλεύτηκε δυο από τις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι σε έναν ΠΑΣ που προσπάθησε να αποκομίσει κάτι καλό από την σημερινή αναμέτρηση δίχως όμως αποτέλεσμα.

Με την νίκη αυτή οι Θρακιώτες έφτασαν τους 28 βαθμούς και παραμένουν στην 2η θέση, ενώ ο "Άγιαξ" της Ηπείρου παρέμεινε στους 22 βαθμούς και στην 5η θέση περιμένοντας και τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 22' όταν ο Μπαξεβανίδης από αριστερά έκανε την σέντρα προς την περιοχή και ο Σολτάνι με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λουτσέσκου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν στην επανάληψη για το 1-1 και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Κόντε (δις) και Ναδάλες, για να κάνει στο 89' ο Γιουνές το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ που κόντραρε στον Σκόνδρα και ξεγέλασε τον Πασχαλάκη.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (90' Ράνος), Σολτάνι (83' Λιάγιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (78' Παπαγεωργίου), Βασιλακάκης, Φλίσκας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (64' Βιδάλ), Γιάκος (75' Ναδάλες), Ακόστα, Ζάιρο, Μαμπουλού (76' Κόντε).