Βαθμολογία

Χριστόπουλος: «Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους»

Δίκαιο θεώρησε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τη Βέροια ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Λιβαδειάς δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με επιτυχία, καθώς ηττήθηκε από τη «βασίλισσα του Βορρά» με 2-0, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο το θέλαμε πολύ. Θέλαμε να νικήσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς το χάσαμε. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα μου, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτό φάνηκε και στη φάση επίθεσης, όπου παίζαμε πολύ άμεσα, δεν θέλαμε να κρατήσουμε πολύ την μπάλα στα πόδια μας, φοβόμασταν και με αρκετές μεγάλες μπάλες από πίσω, αλλά και στη φάση της άμυνας, που δεν πηγαίναμε με αποφασιστικότητα πάνω στα μαρκαρίσματα.

Παρ' όλα αυτά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες κλασικές φάσεις με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είμαστε δυνατά μέσα στο ματς. Δυστυχώς για εμάς, στην αρχή του δευτέρου μέρους δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μας έφερε πολύ πίσω.

Τα παιδιά προσπάθησαν. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι βέβαιος πως στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε πολύ πιο βελτιωμένοι».