Βαθμολογία

«Τέταρτη διαιτησία στο ίδιο μοτίβο»

Πολλά είναι τα παράπονα του Ολυμπιακού από τη διαιτησία του Γιώργου Φουκάκη και των βοηθών του στο ματς με τον Πλατανιά και αυτά εκφράστηκαν μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών είπε πως δεν γίνεται η ομάδα του να μην κερδίζει σε ματς που προηγείται με 2-0, αλλά από εκεί και πέρα εξαπέλυσε τα βέλη του κατά των διαιτητών υπογραμμίζοντας πως για τέταρτο ματς αδικήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά είπε στην κάμερα της NOVA: «Ήταν ένα παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολο αλλά όπως εξελίχθηκε από την έναρξη του αγώνα ήταν πολύ εύκολο για τον Ολυμπιακό. Δεν διανοούμαι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίζει 2-0 και στο τέλος να παραχωρήσει ισοπαλία. Παρά τις τεράστιες ελλείψεις, τις αποβολές και τα διάφορα που έγιναν από τις διαιτησίες τις περίεργες. Το σημερινό το θεωρώ ήττα δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να χάνει τέτοια παιχνίδια.

Είναι το τέταρτο παιχνίδι που αδικούμαστε από τη διαιτησία. Δέχομαι ήταν πέναλτι εναντίον μας, θέλω να μου πει αν η φάση στο 75ο λεπτό ήταν πέναλτι, το είδα τρεις φορές στην τηλεόραση, με τον Ντε λα Μπέγια. Θέλω να το δείξουν όλες οι τηλεοράσεις και οι πατέρες της διαιτησίας να το σχολιάσουν. Στο πρώτο ημίχρονο όλως τυχαίως φύγανε 4-5 οφσάιντ πέντε και δέκα μετρά μπροστά, δεν σφυρίχτηκε τίποτα. Είναι η τέταρτη διαιτησία που συνεχίζει το ίδιο μοτίβο. Ο Ολυμπιακός δεν τα ανέχεται αυτά, να χάσουμε από μία ομάδα να δώσουμε συγχαρητήρια, αλλά όχι με τη διαιτησία. Εγώ δεν μιλάω για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου ή τα αράουτ, αλλά οι καίριες φάσεις.

Τι έγινε με τον Ιντέγε; Έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα; Τον ακούμπησε; Ο Ιντέγε βρήκε τη μπάλα στον αέρα, δεν τον παρεμπόδισε, απλά τον παρακολουθούσε. Να μας εξηγήσουν και αυτή τη φάση, οι διαιτητοπατέρες τα ξέρουν όλα. Δεν είναι τυχαία αυτά, κάποιος πρέπει να επέμβει, ξέρουν αυτοί που απευθύνομαι. Δίνουν δύο πέναλτι, δεν δίνουν σε εμάς τίποτα, δεν δίνουν με τίποτα πέναλτι στον Ολυμπιακό, παίζουμε μονότερμα με 80% κατοχή μπάλας και τα πέναλτι τα κερδίζουν άλλοι.

Θέλω να συγχαρώ τον Πλατανιά, είναι μεγάλη δουλειά που πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό μετά το 0-2, για αυτό το θεωρώ και σαν ήττα της ομάδας μου. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, δεν πρέπει ποτέ από το 2-0 δεν μπορεί να χάσει η ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός. Αυτά είναι τα δικά μου «πιστεύω», θα τα περάσω σε παίκτες, προπονητές σε όλους»