Βαθμολογία

«Η ομάδα έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και να έχανε με 2-0 από το 13', όμως, ο Πλατανιάς πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό και με το τελικό 2-2 επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην ανοδική πορεία του στάθηκε και ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο έμπειρος τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστο το πέναλτι που πήρε η ομάδα του, το οποίο ήταν το πρώτο μετά από ενάμιση χρόνο.

Αρχικά είπε: «Σήμερα αποδείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ψυχικά αποθέματα. Επιβεβαιώσαμε την ανοδικότητα της ομάδας. Ειδικότερα μέσα στο 217 έχουμε ξεκινήσει με το δεξί. Όταν με τον Ολυμπιακό το γυρνάς από 0-2 σε 2-2 χρειάζεσαι πολλά ψυχικά αποθέματα. Στο 13' χάναμε 0-2 και δεν σας κρύβω ότι κακές σκέψεις άρχισαν να περνούν από το μυαλό μου. Λέγαμε πού μπορεί να φτάσει γιατί δεν είναι και πολύ δύσκολο να διασυρθείς από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Όσο περνούσε το παιχνίδι γινόμασταν και καλύτεροι και η αγωνία μου ήταν πώς θα μπορέσουμε να βρούμε ένα γκολ και να μειώσουμε στο σκορ για το πιστέψουν τα παιδιά ότι μπορούν να το γυρίσουν».

Ακόμη προσέθεσε: «Όταν δέχεσαι στο 4' το γκολ και όπως το δεχτήκαμε, με ένα σοβαρό αμυντικό λάθος γίνεται δύσκολο. Μπορούσε να διώξει την μπάλα ο Γιάγια, να τη βγάλει κόρνερ. Πληρώσαμε αυτό το λάθος και από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρή ομάδα. Εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια που υπήρχε γενικότερα και το ψάξιμο μας για να βρούμε τα πατήματά μας και έβαλε και δεύτερο γκολ. Θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε και αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά».

Για το πώς γύρισε το ματς είπε: «Χρειάζεται και λίγο τύχη. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι κερδίσαμε πέναλτι. Έχουμε να κερδίσουμε πέναλτι από το πρώτο ματς πέρυσι πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο το είχαμε χάσει κιόλας. Πόσα ματς είναι; Πιστεύω ότι είναι ρεκόρ, δεν το έχει καμία ομάδα».

Για το αν μπορεί να μπει πεντάδα ο Πλατανιάς σχολίασε: «Δεν θέλουμε να βάλουμε αυτή τη σκέψη στο μυαλό μας. Όσο μπορούμε πιο ψηλά. Εμείς έχουμε και πολλούς τραυματισμούς. Μας δημιουργήθηκε πρόβλημα στον χώρο του κέντρου, δεν έχουμε τις πολλές λύσεις. Κάποιοι παίκτες παίζουν υποχρεωτικά εκεί και δυσκολευόμαστε. Περιμένουμε με αγωνία τον Φιλίπ, τον Όγκι, τον Καρυπίδη. Αφήστε να πάει η ομάδα. Ας κάνουμε την περσινή πορεία».