Βαθμολογία

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 2-2

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η σημερινή (14/1) αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα στο πρώτο μέρος με τους πρωταθλητές να προηγούνται 0-2, όμως την ομάδα του Παράσχου να αντιδρά άμεσα και να ισοφαρίζει σε 2-2 αποτέλεσμα που την διατήρησε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι φτάνοντας παράλληλα τους 21 βαθμούς.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο γύρο με μόλις δυο απώλειες πλην της σημερινής και αυτές ήταν η ήττα στην Λάρισα και η λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4' όταν ο Μπανανά έκανε τραγικό λάθος διώχνοντας την μπάλα πάνω στον Ιντέγε με τον Νιγηριανό επιθετικό του Ολυμπιακού να κάνει εύκολα το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 13' πέτυχε με πλασέ το 0-2 μετά από γύρισμα του Ντε λα Μπέγια.

Από εκεί και έπειτα και παρα το σοκ το 0-2 ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και μπόρεσε να το φέρει στα ίσια με την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου με τέρματα των Γιακουμάκη και Μανούσου.

Στο 36' ο Γιακουμάκης έβαλε πλάτη τον Βιάνα και με ένα εκπληκτικό γκολ μείωσε σε 1-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Λεάλι με τον ρέφερι Φουκάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος που δεν λάθεψε φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν κακό σε σχέση με το πρώτο μέρος με μοναδική αξιόλογη στιγμή το δοκάρι του Ολυμπιακού με τον Μανθάτη και το 2-2 να μην αλλάζει μέχρι τέλους.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74' Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68' Γιορέντε), Μανούσος (85' Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (81' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Μανθάτης (71' Καρντόσο), Μάριν (61' Ανδρούτσος), Ιντέγε.