Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τέσσερις ο Πανιώνιος

Τις συμφωνίες με τους Σαμέντ Γεσίλ, Κέβιν Ταποκό, Παναγιώτη Μπάλλα και Γιώργο Μπαντή ανακοίνωσε σήμερα (14/1) ο Πανιώνιος.

Η διοίκηση των "κυανέρυθρων" ανακοίνωσε τις τέσσερις χειμερινές μεταγραφές με τις οποίες ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το ρόστερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στον στόχο της εισόδου στα play-off.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της αθηναϊκής ΠΑΕ:

Η ανακοίνωση για τον Σαμέντ Γεσίλ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σαμέντ Γεσίλ. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 69.

Ο Σαμέντ Γεσίλ γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1994 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Αγωνίζεται ως επιθετικός και η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ήταν η Λινκς. Γρήγορα όμως μεταπήδησε στην Ντίσελντορφ και από εκεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Λεβερκούζεν όπου το ταλέντο του έκανε αίσθηση. Για το λόγω αυτό ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με την Λίβερπουλ να κερδίζει τελικά την υπογραφή του. Στην Αγγλία ο Γεσίλ έμεινε για περίπου 3 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός στην Ελβετική Λουκέρνη.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ έχει αναδειχθεί δεύτερος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 και τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011».

Η ανακοίνωση για τον Κέβιν Ταποκό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κέβιν Ταποκό. Ο διεθνής με την Εθνική U16 της Γαλλίας παίκτης, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το Νο 72.

Ο Κέβιν Ταποκό ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του τη Λαβάλ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Λιόν και της Λε Μαν. Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις Λωζάνη, Ντέσελ Βελγίου, Λέουβεν και Μουσκρόν-Πέρουβελτζ του Βελγίου».

Η ανακοίνωση για Παναγιώτη Μπάλλα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα. Ο 23χρονος παίκτης (06/09/1993) θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "8".

Στις πρώτες του δηλώσεις με αφορμή την μεταγραφή του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ο Παναγιώτης Μπάλλας τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη στην μεταγραφή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους"».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Μπαντή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μπαντή. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 73.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Μπαντής, τόνισε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον γνωρίζω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω"».