Βαθμολογία

Βέροια - Λεβαδειακός 2-0

Πολύ σημαντική νίκη στην μάχη της παραμονής πέτυχε σήμερα (14/1) η ομάδα της Βέροιας η οποία επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League.

Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι των φιλοξενούμενων και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, ενώ ντεμπούτο με το ...αριστερό έκανε ο Γιάννης Χριστόπουλος στον πάγκο του Λεβαδειακού. Πλέον με το αποτέλεσμα αυτό η Βέροια έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 12.

Στο 35' η ομάδα του Θωμά Γράφα άνοιξε το σκορ όταν ο Άρτσε έκανε σέντρα με τον Τριποτσέρη να μην απομακρύνει σωστά και την μπάλα να φτάνει στον Μιλίεβιτς που με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ναμάσκο για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης η Βασίλισσα του Βορρά έφτασε στο 2-0 όταν ο Σαρπόνγκ έκανε σέντρα-σουτ με τον Ναμάσκο να αποκρούει ασταθώς και τον Καπετάνο εύκολα στην κενή εστία να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το τελικό σκορ δεν άλλαξε με την Βέροια να πετυχαίνει σημαντική νίκη στην μάχη της ουράς.

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Λινάρδος(90'+2 Λινάρδος), Άρτσε (89' Μελίσσης), Μίλιεβιτς (80' Τόμας), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (55' Βασιλείου), Μεντί, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69' Μαχαίρας), Καψάσκης (75' Λάτσι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.