Βαθμολογία

Ούτε στις 15/1 στο Ηρακλής - Κέρκυρα

Ούτε αύριο (15/1) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League που δεν ξεκίνησε σήμερα (14/1) λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είναι αδύνατη η διεξαγωγή της αναμέτρησης την Κυριακή (15/1) λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στο γήπεδο της συμπρωτεύουσας και έτσι η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Δ. Καραντώνη, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟΚ αναβάλλεται, εξ αιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αλλά και των φιλάθλων, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟΚ αναβάλλεται οριστικά και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας».