Βαθμολογία

Πάει για Φεβρουάριο το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ

Το γεγονός της αναμενόμενης αναβολής της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (15/1) στο AEL FC ARENA έχει φέρει ερωτηματικά σχετικά με το πότε θα οριστεί η αναμέτρηση.

Όπως θα διαβάσατε χτες στο athleticlarissa δυο πιθανές ημερομηνίες είναι η Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και η Πέμπτη 26 Ιανουαρίου αν και για να γίνει τότε θα πρέπει να μην οριστεί ο επαναληπτικός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την φάση των "16" του κυπέλλου και να αλλάξει μέρα ή το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ που είναι στις 23/1 ή το Ηρακλής - ΑΕΛ που είναι για τις 28/1.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του athleticlarissa και προκειμένου να μην υπάρξει τέτοιο ανακάτεμα με τις ημερομηνίες το πιθανότερο είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί ή στις 1 Φεβρουαρίου ή στις 8 Φεβρουαρίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ μπορεί να γίνει 15 και 22/2 γιατί ο Δικέφαλος στις 16 και στις 22/2 έχει τα παιχνίδια με την Σάλκε για το Europa League.

Άρα δυο κενές ημερομηνίες είναι η 1/2 και η 8/2 με το επίσης δεδομένο της υπόθεσης να είναι ότι η μια από τις δυο θα έχει αγώνες κυπέλλου που θα ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, που μόνο αν γυρίσει η γη ...ανάποδα δεν θα είναι στα προημιτελικά.

Αυτό επίσης που μένει να φανεί είναι αν η ΕΠΟ θα ορίσει για τις 24, 25 και 26 του τρέχοντος μηνός τους τρεις επαναληπτικούς του κυπέλλου, μαζί με τα πρώτα παιχνίδια που αναβλήθηκαν, ή αν θα ορίσει μόνο τους αναβληθέντες αγώνες και θα πάει για τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη τους επαναληπτικούς.

Υπομονή μέχρι τις επόμενες μέρες όπου θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι και τι θα αποφασίσουν Super League και ΕΠΟ.