Βαθμολογία

Μοράις: «Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα»

Δηλώσεις ενόψει και της κυριακάτικης (15/1) αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε ο Ζοζέ Μοράις, διευκρινίζοντας πως οι παίκτες του δεν έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Η Ένωση μετρά μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία της παιχνίδια, γεγονός που καθιστά επιτακτική την συγκομιδή βαθμών. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε την σημασία ενός τέτοιου παιχνιδιού, τονίζοντας πως αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοζέ Μοράις στην κάμερα της Nova: «Είναι μια καλή ευκαιρία για μας, αφού είναι ένα απ' τα παιχνίδια που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν. Επομένως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούμε σε μια πιο θετική κατάσταση. Αυτό το παιχνίδι είναι έξι βαθμών, αφού νικάς έναν άμεσο αντίπαλό σου. Επίσης όχι έναν απλό αντίπαλο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αλλά μια μεγάλη ομάδα με πρεστίζ. Όμως μετά από κάθε παιχνίδι η ζωή συνεχίζεται. Δεν πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί περισσότερο από το φυσιολογικό. Η ομάδα δουλεύει και σε επίπεδο ψυχολογίας δε βρισκόμαστε σε κακή κατάσταση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Η δουλειά μας είναι ποιοτική και υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Με τη δουλειά μας αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιώσουμε το κομμάτι των αποτελεσμάτων. Δηλαδή να μην αφήσουμε άλλα ματς να μας φύγουν από τα χέρια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας».