Βαθμολογία

Με Τζάλμα Κάμπος στη Λάρισα

Ευχάριστο νέο από την προπόνηση της Παρασκευής (13/1) για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζάλμα Κάμπος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που είχε στη γάμπα και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι, ο Ανγκολέζος επιθετικός θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς της Κυριακής (15/1) κόντρα στην ΑΕΛ.

Παράλληλα, ο Λέο Μάτος, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμπτώματα ίωσης, ζήτησε να προπονηθεί κανονικά, ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στη Λάρισα, κάτι που έγινε δεκτό.

Έτσι, ο Σέρβος προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους  ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν τα τελειώματα των φάσεων με σουτ έπειτα από γύρισμα στα άκρα, ενώ το δεύτερο περιελάμβανε ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και τη συνοχή των γραμμών σε συνθήκες άμυνας.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) και έπειτα η αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα.