Βαθμολογία

Τσούμαρης: «Δεν εγγυάται και η αστυνομία την ομαλή διεξαγωγή»

Παρέμβαση στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Επίκαιρα και τοπικά» με τους Θάνο Αναστασίου και Αποστόλη Πλασταρά έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Χρήστος Τσούμαρης.

Ο υπεύθυνος τύπου της ΑΕΛ έκανε αναφορά στο θέμα με την διεξαγωγή ή όχι της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο ότι η Super League έχει στείλει παρατηρητή στο γήπεδο για την αυτοψία.

Επίσης όπως δήλωσε υπάρχει και έγγραφο της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας η οποία εισηγείται την μη διεξαγωγή της αναμέτρησης καθώς προκύπτει σοβαρό θέμα ασφάλειας τόσο για τους παράγοντες, όσο και για τον κόσμο που θα θελήσει να βρεθεί στο ARENA για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσούμαρη:

«Σήμερα από το πρωί όλο το επιτελείο ασχολούμαστε μόνο με το αν τελικά θα γίνει το ματς δεδομένου ότι η Super League έχει ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο, ενώ έχει στείλει και παρατηρητή για να κάνει αυτοψία στους χώρους του γηπέδου.

Από την πλευρά μας εστάλησαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες που αποδεικνύουν το τι επικρατεί και τα στοιχεία που κάνουν δύσκολη την κατάσταση λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και ότι οι συνθήκες δεν βοηθούν για να γίνει αποχιονισμός.

Συν τοις άλλοις υπάρχει και έγγραφο από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης καθώς προκύπτει σοβαρό θέμα ασφαλείας τόσο για τους παράγοντες, όσο και για τον κόσμο που θα θελήσει να βρεθεί στο γήπεδο και εισηγείται την μη διεξαγωγή του αγώνα.

Όλα αυτά εστάλησαν από την πλευρά μας και το κλιμάκιο θα εισηγηθεί. Εμείς αναμένουμε να ληφθεί απόφαση η οποία βάσει κανονισμού πρέπει να ληφθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν, αν δεν υπάρξει απόφαση τότε θα μπούμε στην διαδικασία για κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Εκτίμηση μας είναι ότι με βάση τις συνθήκες, αλλά και την πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο κάνουν δύσκολο το έργο γιατί όλοι οι τεχνικοί σύμβουλοι στους οποίους απευθυνθήκαμε μας είπαν ότι είναι ανέφικτο να γίνει το ματς και θα είναι καταστροφή για το γήπεδο αν επιχειρηθεί να μπει όχημα για το χιόνι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μόνο αν δει από κοντά κάποιος τι κατάσταση επικρατεί στο γήπεδο μπορεί να καταλάβει».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ