Βαθμολογία

Έδωσε Τουγλή στον ΑΟΧ ο ΟΦΗ

Παίκτης των Χανίων θα είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ο Γιώργος Τουγλής, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) ο ΟΦΗ. Ο 20χρονος αριστερός μπακ δεν είχε θέση στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια κι έτσι προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει παχνίδια στα πόδια του και με την επιλογή του ΑΟΧ να κρίνεται η καταλληλότερη για τον νεαρό αμυντικό.

Στη σχετική ανακοίνωση των Ηρακλειωτών αναφέρονται τα εξής: «Δανεικό για 6μήνες στον ΑΟΧανιά, παραχώρησε ο ΟΦΗ τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιώργο Τουγλή.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε την Πέμπτη (12/1) την τελευταία του προπόνηση με τον ΟΦΗ και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Από την Παρασκευή (13/1), ο Γιώργος Τουγλής θα ενταχθεί στην ομάδα των Χανίων. Ο ΟΦΗ παραχώρησε το νεαρό παίκτη, με τη λογική να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει στην ομάδα των Χανίων τη δυνατότητα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε μια ομάδα Football league, όπως είναι και ο ΟΦΗ, αλλά με διαφορετικούς στόχους.

Το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η περίπτωση του απο τον ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τουγλής θα αγωνιστεί στα Χανιά, καθώς έχει περάσει και απο την Κ20 του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και την πρώτη ομάδα, στην οποία ήταν πέρσι στην Γ' Εθνική και φέτος. Στο παρελθόν ο Γιώργος Τουγλής έχει περάσει και απο τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων».