Βαθμολογία

Τελειώνει και ο Ελ Αμίν από την Κύμη!

Ο Μοχάμεντ Ελ Αμίν θα ακολουθήσει τον Τζόρνταν Μόργκαν και σε νέα... έξοδο, μετά από την περιπετειώδη στη νυχτερινή Αθήνα και θα φύγει μαζί του και από την ομάδα της Κύμης.

Οι δύο Αμερικανοί που σε, νόμιμη λόγω ρεπό, έξοδό τους ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά, "μέτρησαν" τελικά μεγάλες ζημιές. Ο μεν Μόργκαν έσπασε δύο δάχτυλα του χεριού του, θα μπει στο χειρουργείο και υποχρεωτικά θα αντικατασταθεί, ο δε Ελ Αμίν θα έχει την ίδια τύχη με "χρέωση" αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Παρότι οι πρώτες μαρτυρίες οδηγούν προς το συμπέρασμα ότι οι δυο τους προκλήθηκαν και, υπό μία έννοια, αντέδρασαν "αμυνόμενοι", οι άνθρωποι της Κύμης και ο Βασίλης Μπρατσιάκος κρίνουν ότι πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον η Κύμη ψάχνει για αντικατάσταση στις δύο "κολώνες" της και μάλιστα σε ένα δύσκολο και κρίσιμο χρονικά σημείο. Ειδικά ο Ελ Αμίν ήταν ο παίκτης που πρωταγωνίστησε στις τρεις από τις νίκες που έχει πετύχει μέχρι τώρα η ομάδα. Αν και όσοι γνωρίζουν καλά, λένε ότι αυτό ήταν καλό και κακό, με την έννοια ότι η ομάδα είχε συνηθίσει να στηρίζεται μόνο πάνω του και σε άσχημες αγωνιστικές μέρες του έμοιαζε εγκλωβισμένη. Ακούγεται παράξενο, αλλά... ακούγεται και σε τελική ανάλυση δεν έχει πλέον και σημασία τι ακριβώς ισχύει αφού ήρθαν έτσι τα γεγονότα που οδηγούν σε αναγκαστική αλλαγή.