Βαθμολογία

Ντάουντα: «Ήρθα σε ένα σύλλογο με φιλοδοξίες»

Την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τον Ατρόμητο να εκπληρώσει τους στόχους του, έδωσε ο Αμπιόλα Ντάουντα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στο Περιστέρι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ατρομήτου μίλησε στην κάμερα του ΑΡΤ για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στον Ατρόμητο, για τους στόχους με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά:

Για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στον Ατρόμητο: «Όλοι στον Ατρόμητο με υποδέχθηκαν ευγενικά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το προσωπικό για τη ζεστασιά τους. Είναι ωραίο να σε δέχονται με αυτό τον τρόπο. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους. Σίγουρα είναι ευκολότερο για μένα έτσι ώστε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».

Το μήνυμα στον κόσμο του Ατρομήτου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Προτιμώ να δουλεύω καθημερινά και να μάθω καλά τους συμπαίκτες μου. Θέλω να προχωράω βήμα βήμα με την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν. Πρώτα να δουλεύω σκληρά και τα υπόλοιπα θα γίνουν. Το μήνυμά μου στους οπαδούς μας είναι να στηρίζουν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο Ατρόμητος. Υπόσχομαι ότι θα μάχομαι μέσα στο γήπεδο, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, να πετυχαίνω γκολ, διότι αυτά μετράνε για έναν επιθετικό και θα προσπαθώ να κερδίζει η ομάδα όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

Για τους στόχους του: «Ο κύριος λόγος που ήρθα εδώ είναι επειδή ο Ατρόμητος είναι σύλλογος με φιλοδοξίες και εγώ είμαι φιλόδοξος ποδοσφαιριστής. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και εγώ τους προσωπικούς μου στόχους. Μπορούμε φέτος να φτάσουμε στον τρίτο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας μας, αλλά και να κατακτήσουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μακριά από την δεύτερη θέση και θα παλέψουμε και για την έξοδο στην Ευρώπη».