Βαθμολογία

Δυνατά για Κρισμάρεβιτς ο Αιγινιακός

Μεταγραφικό ντεμαράζ θέλει να κάνει ο Αιγινιακός, ο οποίος έως τώρα είδε αρκετούς παίκτες του να αποχωρούν τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα τα κενά στο ρόστερ του να μην είναι λίγα.

Οι Κατερινιώτες τις τελευταίες μέρες έχουν φορτσάρει προκειμένου να ολοκληρώσουν κάποιες προσθήκες και ένας από τους παίκτης που έχουν στο στόχαστρό τους σύμφωνα με το arenafm.gr είναι ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που διεκδικούν τον πρώην μέσο του Παναιγιάλειου, αλλά ο Αιγινιακός έχει μπει δυναμικά καθώς ο Περικλής Αμανατίδης θεωρεί πως είναι αυτό που του λείπει για να ανεβεί επίπεδο το κέντρο της ομάδας του.

Ο 25χρονος γνωρίζει καλά την κατηγορία από τη θητεία του στους Αιγιώτες και στη Ζάκυνθο, αλλά το πρόβλημα είναι το κασέ του. Κρίνεται προς το παρόν υψηλό και γίνονται προσπάθειες να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Τέλος, ένα ακόμη όνομα που συζητιέται στο Αιγίνιο είναι ο Στέφανος Πολύζος, ο οποίος είναι μία από τις περιπτώσεις που κρίνονται ελκυστικές. Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον Λαγκαδά και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας.