Βαθμολογία

Μάριν: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Παρά τη μεγάλη διαφορά που έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τους αντιπάλους του, ο Μάρκο Μάριν τονίζει ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει η υπόθεση τίτλος.

Ο Γερμανός εξτρέμ μίλησε στον "Γαύρο" για τη νίκη των πρωταθλητών στην Ξάνθη, σημειώνοντας αρχικά πως: “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη που μας φέρνει στην πρώτη θέση με μία σημαντική διαφορά από τον δεύτερο. Ήμασταν καλύτεροι από την Ξάνθη και δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν αήττητη για έντεκα παιχνίδια. Εμείς από την αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές ευκαιρίες. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες”.

Για τη μεγάλη διαφορά που έχει πάρει ο Ολυμπιακός, ο Μάριν ξεκαθάρισε ότι: “Δεν μπορείς να πεις ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Οι δώδεκα βαθμοί είναι πράγματι μία πολύ καλή διαφορά, αλλά υπάρχουν μπροστά μας αρκετά ματς και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει τίποτα”.

Όσο για την προσωπική του απόδοση: “Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές αρέσει να αγωνίζονται κι εγώ δουλεύω σκληρά γι' αυτό. Νομίζω ότι δίνω καλά πράγματα στην ομάδα όταν αγωνίζομαι κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω από εδώ και πέρα, να έχουμε έναν καλό έλεγχο των παιχνιδιών”.