Βαθμολογία

Μαρκόπουλος: «Σημαντική η νίκη»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νεπτούνας και την εικόνα που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι. Ο έμπειρος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του όταν έμειναν πίσω στο σκορ, τονίζοντας πως αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη για τους «ασπρόμαυρους» και θα τους δώσει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση που έφερε και το θεμιτό αποτέλεσμα. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε και για αυτό και οι παίκτες πάλεψαν πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το πιο σπουδαίο σημείο του παιχνιδιού ήταν ότι η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε πολύ καλά, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, έτρεξε στην επίθεση και βρήκαμε σουτ, γυρίσαμε το αποτέλεσμα και το κρατήσαμε ως το τέλος του αγώνα»

Όσον αφορά στην προσθήκη του ΜακΦάντεν και αν αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ μετά από αυτή: «Εμείς δεν αλλάξαμε τίποτα. Με το ίδιο στυλ παιχνιδιού συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει η ομάδα. Κάθε παίκτης έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτά αναλύουμε για να του δώσουμε την ευχέρεια να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε και εμείς».

Ερωτηθείς αν έχει δώσει στον ΜακΦάντεν το ρόλο του ηγέτη: «Σε κάθε παιχνίδι, αν δείτε από την αρχή της περιόδου, διαφορετικοί παίκτες σε διαφορετικές μέρες παίζουν καλά. Ο παίκτης δεν είναι μηχανή. Το θέμα είναι εμείς αν έχουμε σε καλύτερη δυνατή διάρκεια τους παίκτες, να είμαστε όλοι μαζί για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε μικρό αριθμό ασίστ: «Ήταν μια ομάδα που δε μας άφησε να τρέξουμε. Πετύχαμε ορισμένα καλάθια μακριά από το καλάθι των αντιπάλων. Ήξεραν οι αντίπαλοι ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει κοντά στο καλάθι, έκλεισαν τη ρακέτα και μας έδωσαν ευκαιρίες να σουτάρουμε. Αυτό κάναμε και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε τις ασίστ που θέλαμε».

Για το ότι ο Τέιλορ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Παίζουν άλλοι παίκτες που νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμοι για αυτούς τους αντιπάλους .Είναι και άλλοι παίκτες που δεν παίζουν».