Βαθμολογία

Σαρωτική η Εθνική Νέων

Την πρώτη της νίκη στο 29ο τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν» πανηγύρισε την Τρίτη (10/1) η Εθνική Νέων και αυτή μάλιστα ήταν εντυπωσιακή. Στην Αγία Πετρούπολη, λοιπόν, οι νεαροί διεθνείς κέρδισαν με 4-0 την Εσθονία, με τον Αναστόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 17' και τον Νταλακούρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47' να σημειώνει το 2-0.

Από εκεί και πέρα, ο Καμπέτσης στο 61ο λεπτό και ο Κωστανάσιος στο 66ο ήταν εκείνοι που έδωσαν θριαμβευτικές διαστάσεις στην επικράτηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πήραμε τη νίκη δίκαια. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Όπως είχα πει είναι καινούργια η ομάδα μας και μέσα από αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι με τη Βουλγαρία και φυσικά έχουμε σκοπό να το κερδίσουμε κι αυτόν, προκειμένου να πάρουμε μία από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου για να παίξουμε για τις θέσεις 1-8 του τουρνουά. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας στόχος».

EΣΘΟΝΙΑ: Περκ- Νταβόντοφ (70' Πουκ), Λιπ, Οστρόφσκι (62' Σόργκα), Τάριους (46' Χέινμαα), Ζασούχιν (62' Λοκ), Γιάζεφ (46' Σάαρ), Πιχέλγκας (70' Σέπικ), Ράινμπεργκ (38' Πουμ), Βαχέρνα, Πιχτ (74' Κουοκάνεν).

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιφτσής- Μπούσης, Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας (70' Αποστολάκης), Παπάζογλου, Τσίγκος (77' Νούκαρης), Αναστόπουλος (62' Κωστανάσιος), Δημήτρουλας (62' Τζοβάρας), Καμπέτσης (70' Χατζηστραβός).