Βαθμολογία

«Στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τον βαθμό»

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ο λόγος για την Κέρκυρα που δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη την Δευτέρα (9/1), με συνέπεια να ηττάται με 1-0. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφήνει ασφαλώς απογοητευμένους τους ανθρώπους της Κέρκυρας και δη τον τεχνικό του συλλόγου, Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο προπονητής των νησιωτών εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν κατόρθωσαν να αποσπάσουν κάτι θετικό από την συνάντηση οι παίκτες του. Παρόλα αυτά έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια καθώς όπως υποστήριξε οι παίκτες του κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα ήταν μονόδρομος για τον αντίπαλό μας. Είχαμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε επιστήσει την προσοχή μας στο να κλείσουμε τα δύο ατού του, τον Μπεργκ και τον Λέτο και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κλείσαμε τους διαδρόμους και εκτός από το πρώτο μέρος όπου ο Παναθηναϊκός απείλησε με ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι δεν μας απείλησε άλλη στιγμή. Στην ανάλυση που είχαμε κάνει είχαμε πει ότι το συγκεκριμένο ματς να παιχθεί στις στατικές φάσεις και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα στημένα. Δυστυχώς σε μία από αυτές που εμείς δεν είχαμε το 100% της συγκέντρωσής μας, δεχτήκαμε το γκολ και μείναμε πίσω στο σκορ. Στα λεπτά που απέμεναν προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν τα καταφέραμε και φεύγουμε από εδώ αρκετά στεναχωρημένοι γιατί αγγίξαμε ένα σημαντικό βαθμό που όμως δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε έως το τέλος. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί ιδίως στο δεύτερο μέρος παίχθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο».