Βαθμολογία

Από τον Τουμέρ Μετίν στον Θωμά Ναζλίδη

Ένα από τα κέρδη της ΑΕΛ στην χθεσινή (8/1) ήττα της με 3-2 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League ήταν τα τέρματα του Θωμά Ναζλίδης.

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός των «βυσσινί» με τα τέρματα αυτά έφτασε τα επτά με την φανέλα της ΑΕΛ, ενώ μετά τον Αντρέα Αβραάμ έγινε ο δεύτερος παίκτης φέτος της ΑΕΛ που πετυχαίνει δυο τέρματα σε μια αναμέτρηση.

Ο Κύπριος άσος πέτυχε τα τέρματα αυτά στο 2-2 με τον Ηρακλή στο AEL FC ARENA, όμως για να βρούμε ποιος παίκτης πέτυχε δυο τέρματα σε αγώνα της ΑΕΛ εκτός έδρας θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω και στην σεζόν 2010-2011.

Ήταν ο Τουμέρ Μετίν ο παίκτης που είχε πετύχει δυο τέρματα την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της λαρισινής ομάδας στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο που είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη με 3-3.

Ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι τότε για την ΑΕΛ καθώς μόνο με νίκη θα είχε ελπίδες παραμονής στην Super League με τον Τούρκο άσο να πετυχαίνει το 2-1 και το 3-2 στην αναμέτρηση, όμως τα τέρματα αυτά δεν έφτασαν τότε στην ΑΕΛ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ