Βαθμολογία

Κούγιας: «Από εδώ και πέρα το λόγο τον έχει η Αθλητική Δικαιοσύνη»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για την απόφαση της ΑΕΛ σχετικά με τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κούγια:

«Εγώ δεν είμαι μέλος του συστήματος που να έχει δώσει δικαιώματα και τον κρατάνε στο χέρι για να κάνουν τέτοιες πράξεις εις βάρος της ομάδας. Όποτε τόλμησαν να κάνουν κάτι εις βάρος της ομάδας μου, βρήκαν όλοι τον μπελά τους. Αυτή η απόφασή μου να γίνει αυτή η προβολή έχει ένα μοναδικό στόχο να μη γίνει πάλι η ΑΕΛ θύμα. Αυτή η εγκληματική οργάνωση που αλλάζει συνεχώς πρόσωπα.

Η δουλειά τους είναι να παίζουν στοίχημα και να πουλάνε προστασία στις ομάδες, που άμα δεν την δεχτούν τις καταστρέφουν. Εγώ τους προειδοποίησα μετά το παιχνίδι με τη Βέροια. Από εδώ και πέρα το λόγο τον έχει η Αθλητική Δικαιοσύνη. Επειδή έχουμε μεγάλη ομάδα στη Λάρισα και έχουμε καλό υλικό το οποίο θα το αξιοποιήσει ο κ. Τσιώλης, αυτό που θα μας κάνουν στο τέλος, είναι αυτό που λαϊκά λέει ο κόσμος. Εμείς δεν είμαστε από αυτά τα παιδάκια που μπορεί κανείς τα χαϊδέψει. Όλοι είμαστε μια γροθιά. Αυτό το δούνε πολύ σύντομα. Αρχής γενομένης από την Κυριακή».