Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Πρέπει να βελτιωθούμε...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Eξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Θωμας Ναζλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την εικόνα των «βυσσινί», τη δική του αγωνιστική απόδοση, αλλά και τη συνέχεια της ΑΕΛ από εδώ και πέρα.

«Λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τα παιχνίδια. Ξαφνικά τρώμε γκολ από μια αδράνεια και μετά πάλι κυνηγάμε το σκορ. Από τη διαιτησία βλέπω μια περίεργη συμπεριφορά στα τελευταία παιχνίδια. Εύχομαι αυτό να γίνεται τυχαία και να μην υπάρχει δόλος.» ανέφερε σχετικά με τη διαιτησία.

«Πολλά παίζουν ρόλο. Κανείς δεν είναι πάντως αδιάφορος και πρέπει να το κρατήσουμε ως βάση για την ομάδα. Σίγουρα όμως πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.» τόνισε σχετικά με την εικόνα της ομάδας.

«Υπήρχαν παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν πήραμε τίποτα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να ψαχτούμε γιατί κάτι γίνεται λάθος. Χίλιες φορές να είμαστε χάλια αλλά να παίρνουμε τα αποτελέσματα.» σχολίασε σχετικά με την απόδοση των «βυσσινί».

«Μου αρέσει η πόλη, περνάω όμορφα και αυτό βγαίνει και στη δουλειά. Αυτός είναι ένας αντίκτυπος και αγωνιστικός. Πάω με όρεξη για δουλειά. Παθιάζομαι με την ομάδα, έχω δεθεί ήδη με το σύλλογο και το γουστάρω αυτό που κάνω.» επεσήμανε σχετικά με το γεγονός πως βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» αγωνιστικά.

«Η ψαλίδα είναι πολύ μικρή και τα παιχνίδια πλέον κρίνονται στις λεπτομέριες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού. Στα Χανιά ήμασταν σεγκεντρωμένοι για 40' λεπτά και μετά άλλαξαν όλα.» είπε εν συνεχεία...

«Θα δούμε την γνωστή ΑΕΛ στην έδρα μας. Με πάθος. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και το τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο.» τόνισε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ο τίτλος έχει κριθεί ήδη. Πίστευα φέτος ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερος φέτος. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερότητα, δημιουργεί δέκα φάσεις και χάνει...» σχολίασε τέλος, σχετικά με την εικόνα του πρωταθλήματος.