Βαθμολογία

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Παναθηναϊκός - Κισσαμικός

Γενική είσοδος 5 ευρώ ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό πως θα υπάρξει στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κισσαμικό, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Πέμπτη 12/1 και ώρα 19:30, για την 1η αγωνιστική της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 9/1, μέσω web για όλους τους φιλάθλους.

Από την Τρίτη 10/1 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4 (9:30 με 17:30) ενώ θα συνεχίζεται και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr

Την Πέμπτη 12/1 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Για τον αγώνα έχει ορισθεί γενική είσοδος 5 Ευρώ, εκτός από τη Θύρα 10 όπου το εισιτήριο κοστίζει 10 Ευρώ και τη Θύρα 3 των VIP όπου κοστίζει 20 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο».