Βαθμολογία

Τσιώλης: «Η ΑΕΛ πρέπει να μας ενώσει όλους αυτή τη στιγμή.»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης,  ο οποίος έκανε λόγο για την ήττα στα Χανιά, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τον Θωμά Ναζλίδη, τη διαιτησία στην Ελλάδα αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα για τους «βυσσινί».

«Μετά το παιχνίδι στο ξενοδοχείο είπαμε ότι αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας κα δεν κοιτάμε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ούτε το όνομα. Εμείς θα ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτεροι. Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Παίζουμε για κάθε παιχνίδι με όλες τις δυνατότητές μας. Το επόμενο παιχνίδι που θα παίζουμε θα είνα ακόμα πιο σπουδαίο από αυτό που παίζουμε.» είπε αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και το πρόγραμμα της ΑΕΛ.

«Από την προσπάθεια είμαι ευχαριστημένος μέσα σ έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν όμως κάποιες αποφάσεις. Υπήρχε ένα καταφανέστατο πέναλτι που θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπήρξαν και δύο οριακά οφσάϊντ που τέτοιες αποφάσεις σε τέτοια γήπεδα σε βάζουν πάντα πίσω από τον αντίπαλο. Με αυτά που βλέπω ανησυχώ πάρα πολύ. Με ανησυχεί αυτή η ιστορία. Αλλά τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση; Δεν έχει αλλάξει εδώ και τόσα χρόνια;  Η αγωνιστικότητα των παιδιών μέχρι το τέλος με αφήνει ικανοποιημένο.» τονισέ σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά και τις αποφάσεις του διαιτητή.

«Οι ομάδες όπως και εγώ με τον Πλατανιά από την Τετάρτη ξέρουμε πως θα παίξει ο αντίπαλος. Δε γίνεται να πας τελευταία στιγμή και να μην ξέρει κανείς πως θα παίξεις. Η ομάδα που χρησιμοποιήθηκε έπαιξε μαζί. Μόνο οι γηπεδικές συνθήκες μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα. Όπως η χρησιμοποίηση του Φατιόν. Την Παρασκευή φτιάχτηκε αυτή η ομάδα και το Σάββατο δουλέψαμε πάνω σε στημένες φάσεις. Πολλές φορές τροποποιείς τα πράγματα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.» επεσήμανε αναφορικά με το σχήμα που παρέταξε.

«Περιμένουμε ίσως αυτή τη βδομάδα. Μακάρι να τον έχουμε εδώ. Θα κάνουμε προσπάθειες για να μπορούμε να τον έχουμε.» σχολίασε για τον φορ που είναι κοντά στην ΑΕΛ.

«Ο Θωμάς εδώ και δύο τρία χρόνια δείχνει ποιος είναι και τι μπορεί να καταφέρει. Με τη θέση που παίζει ο Θωμάς απελευθερώθηκε και μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Η από τα πλάγια ή πίσω από τον φορ.» τόνισε για τον σκόρερ της ΑΕΛ.

«Νομίζω πως έχουμε τελειώσει. Οι ομάδες φτιάχνονται και γίνονται το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να κάνεις χτίσιμο από την αρχή. Εμείς ήδη έχουμε υπερβεί αυτήν την ιστορία.» είπε σχετικά με το ότι μόλις έρθει ο φορ, ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου.

«Τα χαρακτηριστικά των παιδιών ταιριάζουν σε αυτό που θέλουμε και θα τα καταφέρουμε να έχουμε την ομάδα που θέλουμε.Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο και να χτίσουμε σιγά σιγά μια ομάδα που θα θέλει να βλέπει ο κόσμος » πρόσθεσε εν συνεχεία...

«Πάντα όλες οι ομάδες που παίζουν στα Χανιά παίζουν και κάθονται μια μέρα παραπάνω διότι δεν έχει πτήση. Όλες οι ομάδες διανυκτερεύουν ένα βράδυ εδώ.» είπε σχετικά με την χθεσινή παραμονή της ΑΕΛ στα Χανιά.

«Νομίζω πως πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε πως θα φύγουμε από την κατάσταση στην οποία είμαστε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν μπορούμε να φανταζόμαστε πως θα πάμε για τις πρώτες θέσεις.» τόνισε σχετικά με τους στόχους της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

«Η ΑΕΛ πρέπει να μας ενώσει όλους αυτή τη στιγμή.» είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.