Βαθμολογία

Διευκρινήσεις από τον Χρήστο Τσούμαρη…

Αρκετά ήταν τα σχόλια που προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά και έτσι ο Χρήστος Τσούμαρης πήρε θέση μέσω facebook δίνοντας έτσι κάποιες εξηγήσεις.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «βυσσινί» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα επέλεξε να τοποθετηθεί δημοσίως για τις αποφάσεις Άγγελου Ευαγγέλου και σημείωσε πως είναι άδικο να «κράζει» ο κόσμος όταν υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα.

Αναλυτικά τι έγραψε: «Κάποιες φορές τα σχόλια οπαδών που ακολουθούν μια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι το λιγότερο άδικα, όπως προσωπικά τα αντιλαμβάνομαι, γι' αυτό και μπαίνω στη διαδικασία να κάνω τις εξής δύο επισημάνσεις:

α) Μια ανακοίνωση δεν απευθύνεται απαραίτητα στον κόσμο για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι απέναντί του. Και ειδικά στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές ότι η ανακοίνωση καταγράφει υπαρκτά λάθη σε βάρος της, τα οποία κρίνεται απαραίτητο πως πρέπει να αναδειχθούν για να εκθέσουν εκείνους που οφείλουν να δράσουν για να τα διορθώσουν. Εν προκειμένω, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έναντι των αρχών και μάλιστα τεκμηριωμένα, ό,τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο κάθε απαιτητικός φίλαθλος έναντι της κάθε διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών, προκειμένου να δουλέψουν για να διορθωθούν. Είναι λοιπόν άδικο να αναγνωρίζεται στον κόσμο το δικαίωμα να "κράζει" την ομάδα του όταν δεν πάει καλά, αλλά να μην αναγνωρίζεται στην ομάδα το δικαίωμα να "κράζει" όσους εμφανώς την αδικούν, ειδικά όταν απέναντι σ' όλους αυτούς είναι αναγκαία η συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου, την απουσία του οποίου πληρώσαμε ακριβά το '11!!! Αν μη τι άλλο, η ΠΑΕ προσπαθεί να διορθώσει πράγματα σε όλα τα επίπεδα, κάτι που δεν φαίνεται να κάνουν ούτε στο ελάχιστο οι ποδοσφαιρικές αρχές...

β) Για την αναφορά της ανακοίνωσης περί πέναλτι αλλά και αποβολής του Μπανανά, επισημαίνω σε όσους το αγνοούν αλλά επιμένουν ότι μόνο αυτοί ξέρουν, πως η στέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ δεν επιφέρει πια κόκκινη κάρτα, μόνο όταν πρόκειται για άστοχο μαρκάρισμα. Όταν όμως πρόκειται για επιτηδευμένη ενέργεια (σ.σ. σπρώξιμο από πίσω), επισύρει μέχρι και... φυλάκιση!!!

Καληνύχτα σε όλους και καλά να γυρίσουμε αύριο απ' την Κρήτη...»