Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς»

Το νικηφόρο σερί της Ξάνθης σταμάτησε ύστερα από την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πάντως, να δείχνει ότι έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του ενάντια στους Πειραιώτες.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, λοιπόν, υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους».

«Νομίζω ότι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο εμείς δημιουργήσαμε τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ναι, την κατοχή και τον ρυθμό τον επέβαλε ο Ολυμπιακός, όμως τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς στο πρώτο 45λεπτο κι αυτοί σκόραραν στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν.

Αυτό που δεν αξιολογήσαμε σωστά ήταν ότι δε διαλέξαμε σωστά τον τρόπο που θα δώσουμε τις τελικές μας πάσες κι αυτό έδωσε στον Ολυμπιακό, που έχει την ποιότητα, την ευκαιρία να το εκμεταλλευθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, πιέσαμε, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να προστατεύσει το προβάδισμά του και μας έδωσε το χώρο ν' ανεβούμε πιο ψηλά και να πιέσουμε. Έπειτα, όμως, ήρθε η αποβολή και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο ματς.

Στο τέλος αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι από τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε καμία, ενώ ο Ολυμπιακός σκόραρε στις δύο δικές του. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά όταν αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης.