Βαθμολογία

Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2

Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (8/1) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια με 2-0 για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο σκοράροντας σε καίρια σημεία της αναμέτρησης πήρε την νίκη και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Θρακιωτών που κρατούσε για πέντε παιχνίδια.

Ο Μπράουν Ιντέγε στο 38' με ωραίο τελείωμα από πάσα του Μιλιβόγιεβιτς έκανε το 0-1, ενώ ο δημιουργός του 0-1 ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 88' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο 57' οι Λισγάρας και Σεμπά που είχαν αψιμαχία για ένα σκληρό μαρκάρισμα του πρώτου στον δεύτερο με τον ρέφερι Μάνταλο να τους δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (77’ Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης (82’ Ορφανίδης), Γουάλας (77’ Παπαστεριανός), Λισγάρας, Καμαρά.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (84’ Ανδρούτσος), Μάριν (66’ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.