Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (8/1) το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ με 0-1 για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League.

"Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη ο Θέμης Τζημόπουλος με τον Έλληνα αμυντικό να πετυχαίνει γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική και να χαρίζει στον "Άγιαξ" της Ηπείρου μια μεγάλη και σπουδαία νίκη στην μάχη των play-off.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 16' όταν ο Ακόστα εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να πηγαίνει από τις κόντρες στον Τζημόπουλο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για το 0-1.

Από εκεί και πέρα η ομάδα των Ιωαννίνων άντεξε στην αναμενόμενη πίεση που θα ασκούσε η ομάδα του ΠΑΟΚ και με ήρωα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πήρε μια πολύ σημαντική για την συνέχεια νίκη.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (67' Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας, Κουλούρης (61' Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Καρανίκας, Λίλα (27' λ.τ. Γαρουφαλιάς, 76' Μαμπουλού), Κοζορώνης, Γιάκος (88' Μπουκουβάλας), Κούτρης, Ακόστα.