Βαθμολογία

Μάνατζερ Ζντοβτς: «Ο Γιούρι δεν είναι δημοσιοσχετίστας»

Δεν άντεξε ο μάνατζερ του Γιούρι Ζντοβτς, Νίκος Σπανός και ξέσπασε μετά την εύκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, όσον αφορά στην κριτική που έχει δεχθεί ο πελάτης του και στις φήμες περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Ένωσης.

Ο Νίκος Σπανός τόνισε πως όλα αυτά λέγονται «προκειμένου να εξυπηρετήθουν φίλοι και γνωστοί», όπως επίσης και στο γεγονός πως ο Σλοβένος τεχνικός δεν ακολουθεί την... τακτική των δημοσίων σχέσεων.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο μάνατζερ του Γιούρι Ζντοβτς στο Facebook: «Σαν προπονητής είναι όπως ήταν και σαν παίκτης. Δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, δεν είναι δημοσιογραφικός, ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. Έτσι έχουν έρθει όσα έχει κατακτήσει και έχει το σεβασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης ως προσωπικότητα. Για όσους δεν ξέρουν τα έχει κερδίσει σχεδόν όλα, είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ασημένιος Ολυμπιονίκης, Πρωταθλητής Ευρώπης, Πρωταθλητής Ευρωλίγκα, Εθνικός Πρωταθλητής, Προπονητής της χρονιάς στο Ευροκαπ κτλ κτλ (μάλλον έχει κατακτήσει λίγο περισσότερα από τον μέσο άνθρωπο). Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων να "εξυπηρετήσουν" φίλους και γνωστούς, οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τα λόγια. Και ο Γιούρι μιλάει με τη δουλειά του στο γήπεδο. Καληνύχτα σας...».