Βαθμολογία

Όλοι μέσα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα προσπαθήσει να δώσει την Κυριακή (8/1) ο Απόλλων Σμύρνης, υποδεχόμενος τον Αχαρναϊκό για την 9η αγωνιστική της Β' Εθνικής και με στόχο βέβαια να επιστρέψει στην κορυφή ύστερα από τη νίκη της Λαμίας ενάντια στον Αγροτικό Αστέρα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από το σπουδαίο διπλό επί του Κισσαμικού και ο Άκης Μάντζιος περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο.

Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της αποστολής, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μόνο ο μόνιμος απών Περογαμβράκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Αναλυτικά, η αποστολή: Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Γεωργακόπουλος, Τσιάρας, Κύργιας, Κρητικός, Αλμπάνης, Πάνος, Ντάσιος, Διαμαντόπουλος, Χιώτης, Τζάνης, Κονέ, Ρομάνο, Κάσσος, Χιντζίδης, Πετρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, στην ίδια τιμή είναι και τα εισιτήρια για τους φιλους του Αχαρναϊκού που θα πάρουν θέση στη θύρα 6, ενώ στα επίσημα η τιμή είναι στα 15 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, (Κυριακή, 8/1/2017, 15:00) για την 9η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι του Αχαρναϊκού που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα

Κανονικό Μειωμένο*

Θύρα Ε (Κεντρική 15 ευρώ

Θύρα 1Α 10 ευρώ

Θύρα 1B 10 ευρώ

Θύρα 2Α 10 ευρώ

Θύρα 3 5 ευρώ

Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».