Βαθμολογία

Ο Ντάουντα υπογράφει στον Ατρόμητο

«My name is Abiola Dauda» σε μία παράφραση της ατάκας του Τόνι Μοντάνα (σ.σ. Αλ Πατσίνο) στην θρυλική γκανγκστερική ταινία «Ο σημαδεμένος». Ο Ατρόμητος θα αποκτήσει τον δικό του... σημαδεμένο (απομένουν τα διαδικαστικά για την επικύρωση της συμφωνίας), καθώς ο Αμπιόλα Ντάουντα έχει δύο συμμετρικά σημάδια κάτω από τα μάτια του (στα ζυγωματικά).

«Είμαι διαφορετικός και έχω σημάδια που το αποδεικνύουν» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο 29χρονος φορ και εξήγησε: «Με ρωτούν συνέχεια από τότε που ήρθα στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία παράδοση από την πατρίδα μου, η οποία αντιπροσωπεύει την καταγωγή μου. Ολοι στην οικογένεια μου έχουν αυτά τα σημάδια. Οι άνδρες και τα αγόρια έχουν ακριβώς τις ίδιες ουλές και οι γυναίκες διαφορετικές. Αν περπατήσω στο δρόμο και κάποιος από τη Νιγηρία με δει και ξέρει λίγο από τράιμπαλ σημάδια θα με ρωτήσει από που είμαι. Είναι κάπως σαν ταυτότητα. Με έχουν ρωτήσει χίλιες φορές. Είναι φυσιολογικό. Νομίζω ότι με κάνω να φαίνομαι διαφορετικός».

Οπως και να έχει, ο Ντάουντα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (7/1) στην χώρα μας, μαζί με τον ατζέντη του και μετά τις εξετάσεις θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της απόκτησης του και θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

a-sports.gr