Βαθμολογία

Επενδύει σε Λαρισαίους η κ-20 (pics)

Να επενδύσει πάνω στα ταλέντα της Λάρισας θέλει η ομάδα της ΑΕΛ και αυτή είναι η φιλοσοφία που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Με αφορμή το παιχνίδι με αντίπαλο την Βέροια όπου η ομάδα προχώρησε σε ανανέωση και δεν βασίζεται πλέον αποκλειστικά σε παίκτες 96άρηδες, η ΑΕΛ θέλει να δώσει έμφαση σε ακόμα πιο νέα παιδιά.

Έτσι και με γνώμονα την φιλοσοφία αυτή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του athleticlarissa δυο Λαρισαίοι είναι πολύ κοντά στην ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Ηλία Καλφούντζο και τον Θάνο Ντιντή γεννημένοι και οι δυο το 1998.

Ο Ηλίας Καλφούντζος είναι γεννημένος στις 17/5/1998, έχει ύψος 1.73 και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Ήταν στην επαγγελματική ομάδα του Ηρακλή, όμως η κατάσταση που επικρατεί στον Γηραιό τον έκανε να λύσει το συμβόλαιο του με την συνέχεια να τον βρίσκει στην Κηφισιά. Με την ομάδα της Αθήνας δεν στέριωσε, ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την ΑΕΛ.

Ο Θάνος Ντιντής είναι γεννημένος στις 8/5/1998 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία Πλίτση, ακολούθησε ο Τύρναβος και από εκεί έκανε το μεγάλο άλμα όπου αγωνίστηκε στην κ-20 του Ατρόμητου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ