Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά»

Την άποψη πως οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα εξέφρασε ο Ράτκο Ντόστανιτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο που έληξε με 2-0 υπέρ της ομάδας του Περιστερίου. Αμφότεροι «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο (7/1).

Ο τεχνικός των Βοιωτών θέλησε να σταθεί στα θετικά σημεία του αγώνα και εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του. Για την ακρίβεια το μόνο παράπονο του Σέρβου ήταν στην τελική προσπάθεια, αφού όπως διευκρίνισε οι ποδοσφαιριστές του είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ακολουθούν τα όσα είπε ο Ράτκο Ντόστανιτς στους δημοσιογράφους: «Είδαμε σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε πολύ καλό ρυθμό, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας οι οποίες δεν έγιναν γκολ, από την πλευρά του Ατρόμητου έγιναν γκολ. Οι παίκτες μας από την πλευρά τους έκαναν ότι έπρεπε σήμερα στο παιχνίδι απλά οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι εμείς δεν βάλαμε τις ευκαιρίες που είχαμε τις έκανε γκολ ο Ατρόμητος και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».