Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 3-2

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε σήμερα (7/1) το απόγευμα στην Τρίπολη ο Αστέρας απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Super League.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έκανε βήμα προς τα πάνω, ενώ αντίθετα η Ένωση απογοήτευσε για ακόμα μια φορά την φετινή σεζόν τον κόσμο της, ενώ υπήρξε και πανό με αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, υπο συνεχή χιονόπτωση οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους και να παίξουν ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ να προηγείται στο ημίχρονο, όμως τον Αστέρα να κάνει την ανατροπή.

Η ομάδα του Μοράις άνοιξε το σκορ στο 36' όταν ο Πέκχαρτ πρόλαβε στην έξοδο τον Ντοναρούμα και έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ οι Αρκάδες έφεραν το ματς στα ίσια τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με σουτ του Στανισάβλιεβιτς.

Μάλιστα οι Αρκάδες, που είχαν και δοκάρι στο 54' με τον Μανιά, έφτασαν στο 67' στο 2-1 με τον Ίγκορ, όμως η Ένωση στην αμέσως επόμενη φάση έφτασε στο 2-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πέκχαρτ.

Τελικά ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην νίκη με 3-2 όταν ο Καλτσάς βρήκε όμορφα τον Τσουκαλά και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε την μεγάλη νίκη στην πελοποννησιακή ομάδα.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης Σελίν, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46' Ιγκλέσιας), Μάσα, Τσιλιανίδης (75' Ιωαννίδης), Στανισάβλιεβιτς (69' Καλτσάς), Μανιάς.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (87' Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς (56' Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (65' Πατίτο), Πέκχαρτ.