Βαθμολογία

Παρελθόν ο Λαμπράκης από τον ΟΦΗ

Παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ αποτελεί από σήμερα (7/1) ο Σταύρος Λαμπράκης μετά από απόφαση των μετόχων του ΟΦΗ.

Οι διοικούντες τον κρητικό σύλλογο προχώρησαν σε μια σειρά από μέτρα προκειμένου να υπάρξει αλλαγή προς το καλύτερο στον κρητικό σύλλογο για να πετύχει και τον στόχο της ανόδου στην Super League.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν:

1) Oι μέτοχοι του ΟΦΗ εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, προκειμένου να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας.

2) Στόχος του ΟΦΗ είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και θα πρέπει να γίνουν ολες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.
 
3) Οι μέτοχοι του ΟΦΗ θα συμμετάσχουν άμεσα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας χρήματα, τα οποία κρίνοντα απαραίτητα για την λειτουργία της ομάδας, αυτήν την εποχή.
 
4) Ο Σταύρος Λαμπράκης δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον Σταύρο Λαμπράκη για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα αναζητήσει με προσοχή τον αντικαταστάτη του για το πόστο αυτό.
 
5) Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ουσιαστικά ο άνθρωπος της διοίκησης, κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλαμβάνει ο Κώστας Ζερβάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
 
6) Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή (8/1 16:00) κόντρα στον Πανσερραικό. Το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και η νίκη κρίνεται επιτακτική, προκειμένου ο ΟΦΗ να μείνει κοντά στους στόχους που έχει θέσει.