Βαθμολογία

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 2-0

Με δύο τέρματα του Μάρτιν Τόνσο, στο 25' και στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος επικράτησε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και «έπιασε» την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, με τον Πλατέλλα να ταλαιπωρεί την άμυνα του Λεβαδειακού και τον Τόνσο να κάνει «μαγικά». Οι Βοιωτοί κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο να δραπετεύσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι.

Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 25΄ με ωραία λόμπα του Τόνσο, ο οποίος πέτυχε άλλο ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα. Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Τόνσο με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85΄ Κοντοές), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπάχα, Κυριακίδης, Λημνιός (59΄ Μπρίτο), Τόνσο, Πλατέλλας (72΄ Βασιλείου), Λε Ταλέκ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (81΄ Βασιλείου), Παππάς (69΄ Καψάσκης), Καραμπουε, Γιακουμάκης (84΄ Σένκα), Μάντζιος