Βαθμολογία

Με 19 παίκτες η αποστολή του Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα (7/1) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (8/1) αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ στα Περιβόλια για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας αυτής ο προπονητής των Κρητικών Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε και την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί" στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς και Γκνιάτιτς.

Οι δυο πρώτοι έκαναν μαγνητική με τον Καρυπίδη να έχει υποστεί διάταση και να μένει εκτός για δέκα μέρες πράγμα που σημαίνει ότι χάνει και το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τρεις εβδομάδες περίπου θα απουσιάσει ο Στανισάβλιεβιτς που έχει υποστή θλάση πρώτου βαθμού.

Όσον αφορά τον Γκνιάτιτς έκανε ατομικό, αλλά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ. Από την άλλη ο Ντεβέσα γυμνάστηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή του Πλατανιά αποτελούν οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Γιορέντε, Σίχνεβιτς, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά.