Βαθμολογία

Αϊντάρεβιτς: «Τα προβλήματα είναι για να λύνονται»

Υπέρμαχος της συγκεκριμένης φράσης φαίνεται πως είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, εμφανιζόμενος απόλυτα σίγουρος πως το δυσμενές κλίμα που υφίσταται αυτήν την στιγμή στην ΑΕΚ θα αλλάξει. Ο αμυντικός μέσος έκανε το ντεμπούτο του την Τετάρτη (4/1) κόντρα στον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να γευτεί την χαρά της νίκης. Συγκεκριμένα οι δύο σύλλογοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0, πράγμα που προξένησε την ενόχληση των οπαδών της Ένωσης. Για ακόμη μία φορά διαπίστωσαν πως η ομάδα τους αδυνατούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ έμοιαζε και ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.

Παρόλα αυτά το νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με το μέλλον. Ο Σουηδός διεμήνυσε πως δεν πρέπει να πιάνει πανικός εκείνον και τους συμπαίκτες του. Αντιθέτως όλοι θα πρέπει να καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα, κάτι για το οποίο είναι σίγουρος αφού υπάρχει ποιότητα στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αϊντάρεβιτς στην κάμερα της NOVA: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με τον Αστέρα. Έχουμε όμως το πλάνο μας και τη φιλοδοξία να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έτσι θέλει να παίζει ο προπονητής μας κι έτσι παίζει. Είναι η ομάδα του. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα, απλώς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε που είναι το πιο σημαντικό. Το να μας πιάσει πανικός ή το να αλλάξουμε κάτι δεν θα βοηθήσει σε τίποτα αυτή τη στιγμή.

Έχουμε πολλούς αγώνες να παίξουμε, πολλούς βαθμούς να κερδίσουμε και θα τους κερδίσουμε, γι' αυτό και δεν ανησυχώ. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Εξαρτάται μόνο από μας. Αν έχουμε αρκετή ποιότητα, που την έχουμε, τότε θα λύσουμε όποιο πρόβλημα μας παρουσιάζεται. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, ή να επιτρέψουμε να μας επηρεάσει ο καιρός ή ο αγωνιστικός χώρος. Δεν παίζεις έτσι ποδόσφαιρο. Μάχεσαι με όπλο την ποιότητά σου και παίρνεις νίκες. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Το ότι υπάρχουν τώρα μπροστά μας τέσσερα εκτός έδρας ματς δεν αποτελεί πρόβλημα. Θα μείνουμε μαζί, στο ξενοδοχείο και θα προετοιμαστούμε με συγκέντρωση για να πάμε να παίξουμε. Είναι τόσο απλό».