Βαθμολογία

Στο μακρινό Bελούχι ο Αμπελωνιακός

Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο Καρπενήσι με το Βελούχι.

Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα εντοπίζονται στους τιμωρημένους Κυριάκο και Ρόκκα, ενώ θα απουσιάσει και ο Δαλακώνης-που εξέτισε την ποινή του-λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην αποστολή που αναχώρησε χθες το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με αρχηγό τον Κώστα Γκόβαρη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μοντάνα», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Φτίκας, Αλεξόπουλος, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας, Κωτούλας, Κακαβίτσης.

* Σήμερα επίσης στις 3 το απόγευμα διεξάγεται και το εξαναβολής παιχνίδι ανάμεσα στο Μουζάκι και στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, το οποίο θα διαιτητεύσει ο Λαρισαίος ρέφερι Αντώνης Κορέστης.