Βαθμολογία

Επιμένει τρικαλινά ο Εργοτέλης

Μετά τους Νιάρο και Νικολακάκη ήρθε η σειρά του Χρήστου Μίνγκα να μετακομίσει από τα Τρίκαλα στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη. Το βράδυ της Παρασκευής (6/1), λοιπόν, οι Κρητικοί γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό και ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στη Β' Εθνική.

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο άλλοτε άσος των Λεβαδειακού, Καλλονής, Απόλλωνα Σμύρνης και Πανθρακικού δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα με τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα στη Γ' Εθνική με την ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, η οποία δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Η προσέγγιση του προέδρου και το όνομα του Εργοτέλη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου.

Θέλω να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό και όλοι μαζί ελπίζω θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ αρχικά και έπειτα στη Σούπερ Λιγκ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του προς εμένα και θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του».