Βαθμολογία

Κοντά σε Τσέριλ η ΑΕΚ

Τον «εκλεκτό» που θα βοηθήσει στην δημιουργία παιχνιδιού έχει βρει η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Ουίλ Τσέριλ. Ο Γιούρι Ζντοβτς επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση ενός «άσου» και όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στην περίπτωση του Αμερικανού. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως ο καλαθοσφαιριστής, ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στην Ελλάδα, αφού οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Γκαζιάντεπ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην συγκεκριμένη απόφαση του Τσέριλ έχει συντελέσει και το γεγονός πως το κλίμα στην Τουρκία είναι εμπόλεμο, με τα τρομοκρατικά χτυπήματα να είναι πολύ συχνά. Εν κατακλείδι επισημαίνεται πως στόχος της «βασίλισσας» είναι να τον έχει στην διάθεσή της άμεσα και απομένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Παρών ο Μιλόσεβιτς κόντρα στον Άρη

Σχετικά με το αγωνιστικό σκέλος τώρα, στην ΑΕΚ κινούνται στον ρυθμό της αναμέτρησης ενάντια στον Άρη που θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/1). Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε δίχως να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο Μιλόσεβιτς που ήταν αμφίβολος, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Ένωσης. Υπενθυμίζεται πως ο Βόσνιος είχε  ταλαιπωρηθεί με ενοχλήσει στο πέλμα κατά την περασμένη εβδομάδα, εντούτοις θα δώσει κανονικά το παρόν. Από εκεί και πέρα μοναδική απουσία για την ΑΕΚ θα είναι ο Κώστας Βασιλειάδης.