Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Πλατανιάς...

Αντιμέτωπη με το εξαιρετικό σύνολο του Πλατανιά πρόκειται να βρεθεί η ΑΕΛ την προσεχή Κυριακή (8/1), σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, που θα λάβει χώρα στα Περιβόλια. Αμφότεροι οι δύο σύλλογοι έρχονται από «τρίποντα ψυχολογίας» κόντρα σε Βέροια και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, όμως η ομάδα των Χανίων μετρά πλέον μετά και τη χθεσινή αναμέτρηση (5/1) πολλές απώλειες.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Παράσχος, είδε ακόμη δύο παίκτες του να μπαίνουν στα «πιτς», τους Στανισάβλιεβιτς και Ντεβέσα, για τους οποίους μάλιστα υπάρχει ο φόβος ότι έχουν υποστεί θλάση.

Την ίδια στιγμή ο Γκνιάτιτς που ήταν τιμωρημένος χθες, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός μάχης παραμένουν οι Καρυπίδης και Γουνδουλάκης, με τον τελευταίο πάντως να έχει πιθανότητες για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Όσον αφορά τώρα την πορεία που έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής οι Χανιώτες, αξίζει να σημειώσουμε πως βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Στην πρώτη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα εκτός έδρας. Ακολούθησε η νίκη στα Περιβόλια επί του Λεβαδειακού με σκορ 3-2 και δύο ισόπαλα αποτελέσματα χωρίς σκορ με ΠΑΣ και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Ηττήθηκαν εν συνεχεία από Αστέρα και Ξάνθη, εντός και εκτός, για να επιστρέψουν στις ισοπαλίες με Βέροια και Ηρακλή. Στα παιχνίδια κόντρα σε... «Δικέφαλους» δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με σκορ 3-0. Ανάμεσα σε αυτές τις αναμετρήσεις μεσολάβησε και η ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Από την 15η Αγωνιστική και μετά ο Πλατανιάς δείχνει να έχει «πάρει τα πάνω του», καθώς νίκησε με σκορ 3-0 τον Ατρόμητο και επιβλήθηκε και επί του Παναθηναϊκού εχθές (5/1) με σκορ 1-0.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ