Βαθμολογία

Προπόνηση αυξημένης έντασης στην Ξάνθη

Την τελευταία προπόνηση αυξημένης έντασης πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (6/1) η Ξάνθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στις 10:00 οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο υπήρξε ανάλυση αντιπάλου με σχετικό βίντεο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τις επισημάνσεις του σε στιγμές αγώνων, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Στην συνέχεια ξεκίνησε η δουλειά στα γήπεδα όπου μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης (νευρομυικός συντονισμός, passing game) το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής με το τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον δημιουργικό τομέα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Λισγάρα που ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή ενώ αντίθετα την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες) θα εκτίσει ο Δήμος Μπαξεβανίδης.