Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Αγωνιστική δραστηριότητα για τις ομάδες της Super League το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής.

Χωρίς σταματημό θα κυλήσει ο προσεχής μήνας για τις ομάδες με συνεχείς αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, για όσες συμμετέχουν, με το πρόγραμμα να έχει τους αγώνες όπως είπαμε της 2ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ μετά την σπουδαία της νίκη με 2-1 απέναντι στην Βέροια αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου που προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής στις 17:15 που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής βαθμολογικά γίνεται το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 εκεί όπου η δεύτερη Ξάνθη υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με στόχο να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, ενώ οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν να περάσουν νικητές και από τα Πηγάδια για να διατηρήσουν την διαφορά από τους διώκτες του. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί και η αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία την Δευτέρα στην Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα με ώρα έναρξης στις 19:30 με την ομάδα του Ουζουνίδη να θέλει μόνο την νίκη απέναντι στην Κέρκυρα που θέλει τρίτο καλό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα του ΠΟΚ μετά τις ισοπαλίες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και αυτή στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγώνας ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχο την είσοδο στα play-off και πάντα οι αναμετρήσεις τους έχουν ενδιαφέρον σε αγώνα που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Τέλος από το Novasports 1 θα μεταδοθούν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία το Σάββατο στις 19:30, όπως και η αναμέτρηση για την ουρά μεταξύ Βέροια και Ηρακλή επίσης Σάββατο με ώρα έναρξης στις 17:15.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

15:00 Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Novasports 3

17:15 Βέροια - Ηρακλής: Novasports 1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Novasports 1

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

15:00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 2

17:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Novasports 2

17:15 Πλατανιάς - ΑΕΛ: Novasports 3

19:30 Ξάνθη - Ολυμπιακός: Novasports 1

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

19:30 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα: Novasports 1