Βαθμολογία

Ακολουθεί 4ήμερη «οδύσσεια» για την ΑΕΛ

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν σήμερα (5/1) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς όσοι αγωνίσθηκαν σε όλο το 90λεπτο του αγώνα με τη Βέροια, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «βυσσινί», ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν για μια ακόμη μέρα οι τραυματίες Βαρέλα, Αβραάμ, Λαμπρόπουλος και Μασούρας, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι - μαζί με τον τιμωρημένο Ντοντό - οι αναγκαστικά απόντες από τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί, ενώ μετα το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή που το απόγευμα κιόλας θα αναχωρήσει για μια 4ήμερη "οδύσσεια", καθώς ο καθυστερημένος ορισμός του αγώνα, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων για το συγκεκριμένο τριήμερο.

Έτσι, η αποστολή θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου νωρίς το πρωί του Σαββάτου να "πετάξει" για τα Χανιά, όπου θα προπονηθεί το μεσημέρι σε γήπεδο της περιοχής.

Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής η αποστολή θα παραμείνει στα Χανιά κι αφού προπονηθεί το πρωί της Δευτέρας, θα επιστρέψει το απόγευμα με πτήση προς Θεσσαλονίκη!