Βαθμολογία

Πλίτσης: «Νίκη έξι πόντων κόντρα στη Βέροια»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή «Τοπικά και Επίκαιρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά:

«Ξεκουραστήκαμε λίγο στις γιορτές αλλά συνεχίζουμε τώρα προπονήσεις. Αν μας κάνει τη χάρη ο καιρός θα παίξουμε παιχνίδια.» ανέφερε σχετικά με την ακαδημία του.

«Οι στόχοι μας είναι να έρθουν τα παιδιά να διασκεδάσουν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, να μάθουν να σέβονται τους αντιπάλους. Εμείς σαν ακαδημία έχουμε καταφέρει να έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που είναι με το ένα πόδι σε επαγγελματική ομάδα.» ανέφερε εν συνεχεία...

«Χρειάζεται προπόνηση και μόνο. Δουλειά από τα παιδιά και υπομονή από τους γονείς. Είναι χαρά να δούμε κάποια από αυτά τα παιδιά στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ.» επεσήμενε σχετικά με τα στοιχεία που χρειάζεται ένας ποδοσφαριστής ώστε να αναδειχθεί.

«Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και εχουμε από τις καλύτερες Ενώσεις που διοργανώνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα.» είπε σχετικά με το πρωτάθλημα των ακαδημιών.

«Κάθε παιδί ανυπομονεί να έρθει η ώρα να πάει να ξεσκάσει τις ώρες της προπόνησης. Αν θέλει μπορεί να βρει χρόνο έστω και μια ώρα ώστε να προπονηθεί και να μην τα παρατήσει κυρίως τις δύο τελευταίες χρονιές του σχολείου, όπου παρατηρείται αυτό το φαινόμενο λόγω Πανελληνιών εξετάσεων.» τόνισε αναφορικά με το γεγονός πως πολλά παιδιά σταματούν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο μετά από μια ηλικία.

«Ήταν μια νίκη έξι πόντων απόλυτα κομβική. Με το άγχος και την ανατροπή αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ρίσκο του Σάκη Τσιώλη να βάλει τις νέες προσθήκες, αλλά ευτυχώς ήρθε η νίκη. Το λέω και το πιστεώ πως η ΑΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά θέλουμε να τη δούμε να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Έχει την ικανότητα, με υπομονή και σύνεση για κάτι ακόμα καλύτερο. Τα δύο ματς που έρχονται είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΛ. Κάναμε μια μεγάλη νίκη αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε.» είπε χαρακτηριστικά για τους «βυσσινί».