Βαθμολογία

Μίνι «oδύσσεια» για ΑΕΛ

Την ομάδα του Πλατανιά αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (8/1) στα Περιβόλια η ομάδα της ΑΕΛ για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΛ για να φτάσει στα Χανιά θα αναχωρήσει από την Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής (6/1) και θα επιστρέψει στην βάση της το βράδυ της Δευτέρας (9/1).

Πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της αυριανής (6/1) προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι από την θεσσαλική πρωτεύουσα με προορισμό την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει. Το πρωί του Σαββάτου (7/1) θα «πετάξει» για τα Χανιά και το αεροδρόμιο της πόλης.

Θα διανυκτερεύσει στα Χανιά, την Κυριακή (8/1) είναι το παιχνίδι όμως δεν θα αναχωρήσει μετά από αυτό παρά θα παραμείνει στα Χανιά και το βράδυ της Κυριακής, ενώ την Δευτέρα (9/1) το μεσημέρι θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα συνεχίσει για την επιστροφή στην Λάρισα.

Βέβαια η ομάδα της ΑΕΛ θα μπορέσει να προπονηθεί το Σάββατο στα Χανιά, όπως και την Δευτέρα το πρωί πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.