Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Ο Πανσερραϊκός δομείται από την αρχή»

Ανακούφιση επήλθε στον Πανσερραϊκό μετά την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Αχαρναϊκό (1-0) αναφορικά με την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/01).

Κάτι τέτοιο αποτυπώθηκε πλήρως εκ μέρους του τεχνικού Παναγιώτη Διλμπέρη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των «λιονταριών» τόνισε πως υπάρχουν επαφές για δύο μεταγραφές. Αναλυτικά:

-Για το ματς: «Σήμερα ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μου και την αντίδραση που θα έβγαζε προερχόμενη από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά και τη διακοπή των εορτών. Επίσης είμαστε σε μία περίοδο που ξαναδομούμε την ομάδα από την αρχή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ορθολογικό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία ενώ έχανε τη μπάλα, κατευθείαν την ξανακέρδισε.

Εμείς υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί είχαμε μεγάλες αποστάσεις. Είπαμε ότι αν δεν καταφέρναμε να το ελέγξουμε, τότε θα γυρνούσαμε σε ένα πιο αμυντικό σύστημα, κάτι που εφαρμόσαμε. Αξίζουν τα παιδιά συγχαρητήρια, ήταν συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι και θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος πάει στον αντίποδα και πει ότι αυτό το ματς δεν το κερδίζαμε, μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνειρμούς με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Στην συνέχεια ο Διλμπέρης αποκάλυψε την αποχώρηση του Κύπριου γυμναστή Λάμπρου Ιωάννου από την ομάδα:

«Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Λάμπρο Ιωάννου για τη συνεργασία που είχαμε. Ένα παιδί με εξαίρετο ήθος, με αυταπάρνηση, δούλεψε μαζί μου πάρα πολύ, όμως, αναγκάζεται να κάνει μια επιλογή και πρέπει να του ευχηθώ ότι καλύτερο από δω και πέρα». Σε ερώτηση για τα δύσκολα ματς που έρχονται με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη, ο Διλμπέρης τόνισε: 

«Επιβαλλόταν να κερδίσουμε σήμερα για να πάμε πιο άνετα σε αυτά τα ματς. Αν είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι, αγωνιστούν τα παιδιά που αποκτήθηκαν και γυρίσουν και οι τραυματίες, τότε μπορούμε με σωστή διαχείριση να πάρουμε ακόμα και την μέγιστη συγκομιδή».

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, σχολίασε:

«Έχουν συμφωνήσει δύο ποδοσφαιριστές και είμαστε σε αναζήτηση και άλλων, εφόσον αποχωρήσουν κάποιοι. Επίσης, θα προβιβαστούν από την ομάδα νέων παίκτες που ξεχώρισαν».